Bartın'da fiziki durumu müsait olan çöp konteynerleri yer altına alınıyor. Vakıfbank Arka Sokağındaki çalışma, şehrin 10 farklı noktasında devam edecek
Bartın Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmaları ile hem vatandaşlar için hayatı kolaylaştırıyor hem de ilimizi daha güzel bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Orta Mahalle Vakıfbank Arka Sokağı’ndaki çöp konteynerlerini yeraltı konteynerler ile değiştirmek üzere çalışma başlatıldı.
Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Daha önce şehrimizin bazı bölgelerinde çöp konteynerlerinin yeraltına alınması ile ilgili çalışma gerçekleştirmiştik. Bu çalışmamıza Orta Mahalle Vakıfbank Arka Sokağı’ndaki toplu çöp çıkan noktalarda devam ediyoruz. 4x1100 Litre kapasitesi olan konteynerleri 10 farklı noktaya yerleştireceğiz. Bu çalışmamız ile hem daha fazla çöp döküm alanı meydana getirecek hem de görüntü kirliliğini önlemiş olacağız. “ dedi.